Potrebujemo : - pol kile pirine moke, eno vrečko vinskega kamna oz. bio pecilnega praška. (dobiš v DM), sol, vodo po potrebi... Vse skupaj zmešamo, namastimo pekač, vlijemo v pekač... Pečemo 40 min na 190*.
Ta kruh je primeren za vse, ki imajo težave z candido ali sladkorno boleznijo.
Dober tek !
Ej, daj no! Pa ne zvečer, veš da ni dobro jesti tako pozno :-) Super hrustljavo zgleda.
OdgovoriIzbrišiAvtor je odstranil ta komentar.
OdgovoriIzbrišiJa pa je dobr,pa mal sirčka pa mal salamce...hihi...lakota..
OdgovoriIzbrišiDanes sem poskusila enega po tvojem receptu njami,moram tale recept posredovati naprej,da ga "sprobajo"!
OdgovoriIzbrišiKTerga si poskusila?....dej pošlji slikco na sms
OdgovoriIzbrišiTako, včeraj obiskala DM kupila moko in vinski kamen (nisem bila čisto prepričana če ga še kaj imam doma) in v kratkem spečem tega.
OdgovoriIzbrišiSi to kaj vzhajala ali je šlo direkt v pečico?
Ne vem kako deluje ta vinski kamen (no edino to da naj bi bil nadomestek pecilnega).
Kak namig mogoče?
Slikco dobiš drugič,ker tega smo na hitro pomljaskali-nismo ga uspeli slikati ha ha!
OdgovoriIzbriši:) Ja to s slikanjem je tudi problem. Njaprej ni svetlobe prave in rečeš ah saj bom jutri ko bo dan in ga zmanjka :)
OdgovoriIzbriši