torek, 15. januar 2013

Zarečeni šal

Pa rečejo, da se zarečenga kruha največ poje... Tako sem tudi jaz, "se zarekla", da ne bom štrikala teh šalov (nagubanih) cancan. Pa me je moja šivilja Vida, presenetila in prinesla volno in postavila pred izziv. Izziv sprejela, šal spletla in pojedla zarečen kruh!

Lp, Vesna







6 komentarjev:

  1. Ooo... to pa zgleda zanimivo.
    Kako pa se to štrika?

    Trenutno je moje štrikanje pri gamašah (leva in desna)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa sta, šal in pujsek. Z zarečenim kruhom je pa tako... zelo veliko se ga poje, pa še dober je včasih, a ne?

    OdgovoriIzbriši
  3. štrika se čist simpl mal moraš raztegovati volno narazen tko da vidiš zanke pol pa pleteš samo desne ...maš na you tube..can can šal ...je več variant pol pa kaj ti paše...menda obstaja tud varianta kvačkanja....ja zarečen kruh pa je najslajši...menda?:):)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sem pogledala in je en anglež tako lepo razlagal :) Njihov naglas... bo treba še večkrat poslušati filmček.

    Vsi smo že probali tak kruh, saj v 90% na koncu potem dobro izpade, ostalo pa so samo lekcije za naprej.

    OdgovoriIzbriši
  5. Živjo,
    pribrkljala prvič na tvoj blog. Lepe stvari! A prašiček je tudi tvoje delo? Srčkan, srčkan!
    Lp

    OdgovoriIzbriši

Hvala za vse komentarje! :)