Naredila sem testo iz treh skodelic moke, ene skodelice in še malo vode, dva ščepa soli in pol žličke kvasa.
Vzhajalo je 12 ur.
Naknadno smo pregnetli, oz. prepognili testo, dali vzhajati in potem spekli v stekleni posodi. Najprej 35 min na 245' in potem še 10 min pri odprti posodi. To je rezultat. Lahko rečem, hvala Aleksandra za izziv in recept!
Revanz - je uspel!
Vesna
Joj ta skorjica :)
OdgovoriIzbrišiJaz pa sem danes vrtanko pekla. Ker bom jutri kuhala mlečno juho. Pa mi je malo popokala.
Je samo uspelo ali je tudi okusno?
hudo dobr je če verjameš al pa ne kljub dieti in močnemu karakterju 13 dni sem danes popustila in se pregrešila:):) ampak ni mi žal...noro dobr je...vsi domači so rekl da ga nesmem več spečt ker bodo debeli hihihi
OdgovoriIzbrišimal sem se hecala ker je blo testo tekoče ampak sem ga ugnala...še dobr da mam izkušnje, če ne nebi uspel:):)..... kaka kuharca bi se ustrašila in nebi nadaljevala......
p.s.
mlečna juha?kako narediš?
Moja mami je iz prekmurja pa... bom poslikala pa objavla.
OdgovoriIzbrišiojla no dejve mal kuhat:):)k je fajn testirat nove recepte....še kak izziv dej:):)
OdgovoriIzbrišilp vesna
Nikar ne kuhajta preveč :-) Prazniki so bili naporni, posledice pa bodo dolgotrajne...
OdgovoriIzbrišiTale kruh sem videla pa že kar na nekj blogih. Ma res bom morala probat!
OdgovoriIzbrišiPa sej imava očitno tud dobre odjemalce:):)
OdgovoriIzbrišiČe je pa še mal viška mam pa tud sosede k so zmeraj veseli če kej prnesem:):)sploh pa k ustvarim baklavo s kokosom:):)ala rafaelo hudo dobr:):) a ne andrea??