Pa rečejo, da se zarečenga kruha največ poje... Tako sem tudi jaz, "se zarekla", da ne bom štrikala teh šalov (nagubanih) cancan. Pa me je moja šivilja Vida, presenetila in prinesla volno in postavila pred izziv. Izziv sprejela, šal spletla in pojedla zarečen kruh!
Lp, Vesna
Ooo... to pa zgleda zanimivo.
OdgovoriIzbrišiKako pa se to štrika?
Trenutno je moje štrikanje pri gamašah (leva in desna)
Lepa sta, šal in pujsek. Z zarečenim kruhom je pa tako... zelo veliko se ga poje, pa še dober je včasih, a ne?
OdgovoriIzbrišištrika se čist simpl mal moraš raztegovati volno narazen tko da vidiš zanke pol pa pleteš samo desne ...maš na you tube..can can šal ...je več variant pol pa kaj ti paše...menda obstaja tud varianta kvačkanja....ja zarečen kruh pa je najslajši...menda?:):)
OdgovoriIzbrišiSem pogledala in je en anglež tako lepo razlagal :) Njihov naglas... bo treba še večkrat poslušati filmček.
OdgovoriIzbrišiVsi smo že probali tak kruh, saj v 90% na koncu potem dobro izpade, ostalo pa so samo lekcije za naprej.
Ja dober komentar na kruh:):) res je
OdgovoriIzbrišiŽivjo,
OdgovoriIzbrišipribrkljala prvič na tvoj blog. Lepe stvari! A prašiček je tudi tvoje delo? Srčkan, srčkan!
Lp