sreda, 23. oktober 2013

Francoske štručke


Ekole! Malo igračkanja, pol kg pirine moke, 1 vrečka vinskega kamna, sol in voda po potrebi.

Zamesiš testo, oblikuješ po želji, malo narežeš in daš na peki papir in 40 min na 200 stopinj :)

Traraaaa!

Kakšen dober namaz se prilega :)

Vesna,

Njami!



Surove štručke


Spečene


6 komentarjev:

  1. Jaz bi en košček, s skutnim namazom, prosim. Njami zgleda tole :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mmmmmm, jaz pa tunin namazom, prosim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mormo nardit en žur:) a ne Tatajana?Da bomo papal:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za vse komentarje! :)