sobota, 2. februar 2013

Pletilke oz. "vilice"


Me prav zanima, če je že katera delala oz. pletla s takšnimi pletilkami... Zame bo to prvič, našla sem nekaj idej na youtubu. Upam, da mi bo uspelo, moj zastavljeni projekt je - šal oz. pončo :)

Priložena je tudi "ombre" prelivajoča volna, kupila pa sem jo v Škofji Loki, predilnici..

Priporočam obisk vsem kvačkaricam! :)










4 komentarji:

  1. KJE SI PA TO NAŠLA?
    VOLNA MI JE ZELO VŠEČ; MOJI SVAKINJI IZ DALMACIJE PA KRUH ,KI GA JE SPEKLA PO TVOJEM RECEPTU.TE POZDRAVLJA IN PRAVI ,DA JE KRASEN.BAJJJ

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja najdla vilice v trgovini gumb zadaj za galerijo emporium pri prešercu ampak kupila tud zadanje trenutno nimajo več...očitno mi je blo namenjen:) to so ble zaloge še od lani...me prov firbec kaj bo ratal:) volna je pa tud pipi:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisem še delala na takih vilicah ampak izgleda zanimivo. Komaj čakam da vidim končni izdelek.

    Ja v Loki imajo na momente kar dobro izbiro, čeprav prejšnjo rundo ko sem bila tam se mi je malo zamerilo ker prodajalka ni imela najboljšega dneva.
    Saj zato pa je tam da pomaga in svetuje in ko vprašaš ali imajo volno podobne debeline in sestave da ne iščeš 15min tam za kartako ah... Ne bom nadaljevala. Sem na koncu našla primerno volno.



    OdgovoriIzbriši
  4. Ja včasih pa res človk ne najde tapravga dneva....ti vzemi drugič prjatlco s seboj...se pol ful dogaja...oz.klepeta:):)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za vse komentarje! :)